Önnek így szállítunk – DrSÉF

Hogy Ön is időben kapja meg ételeit kérjük, olvassa el az alábbiakat!

 

  1. Mikor várhatja rendeléseit

 

A kiszállítási időszakot bővítettük: korán reggel indulnak munkatársaink, ezzel biztosítjuk, hogy legkésőbb 13 óráig Ön és minden más megrendelőnk is megkapja a rendeléseit.

 

  1. A rendelések átvételének biztosítása

 

Kérjük, adja meg részletesen a szükséges paramétereket: parkolási lehetőségek, sorompó kártya, kapucsengő, kódok stb.! Ezzel segít abban, hogy szállító munkatársunk egyszerűen eljuttathassa rendelését az Ön által várt helyre!

 

Amennyiben Ön nem tudja személyesen átvenni rendeléseit a megadott szállítási címen, kérjük, szervezze meg, hogy munkatársunk ott hagyhassa a rendeléseit az Ön által biztosított helyen.

 

Javasoljuk a lopásbiztos és hűtő berendezéssel ellátott helyet.

 

  1. Ha az Ön gyermekének iskolába vagy óvodába szállítjuk a rendeléseket, akkor kérjük, olvassa el az alábbiakat:

 

Az oktatási intézményekre vonatkozó napi szállítási határidők nem változnak: az oktatási intézményekbe (iskolák, óvodák, bölcsődék) legkésőbb 12 óráig vállaljuk a megrendelések átadását.

 

A tízóraival és uzsonnával kombinált ebédek kiszállításáról:

A GyME-t (Gyermek menü + napi kétszeri hidegélelem iskolásoknak) és az OME-t (Ovis menü + napi kétszeri hidegélelem óvodásoknak, bölcsődéseknek) az ebédekkel együtt szállítjuk ki, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 12 óráig adjuk át a rendeléseket a kért címre. Így a hét első rendelési napján nem biztos, hogy 10 óráig megérkezik a csomag. Ezért kérjük, hogy erre gondoljon! A soron következő napokon a tízórai már az előző napon kiszállítottakból biztosított! (lásd ÁSZF X. pont)

 

  1. Ha Önnek egyedi igényei vannak a szállítási időszakon belül, kérjük, tájékozódjon a lehetőségekről itt:

 

Általában elmondható, hogy a nap azonos időszakában érkezünk a megadott címekre. A megrendelőink szállítási időre vonatkozó, egyedi igényeit igyekezünk figyelembe venni, de csak akkor tudjuk teljesíteni, ha ez nem hátráltatja a többi megrendelőhöz történő, szállítási időn belüli kiszállításainkat.

 

Ezen felül van lehetőség egyedi, un. “Adott időpontra történő kiszállítás”-t kérni, ennek részleteiről az ÁSZF XI. pontjában olvashat.

 

Magas minőségű, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételeit rendelje meg most!

Vegetáriánus glutén-, tej- és tojásmentes

Amennyiben Ön nem ítéli el a vegetáriánus táplálkozási gyakorlatot. A vegetáriánus eszmerendszert és világnézetet, melyet az a fő törekvés jellemez, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minél kevesebb állatnak okozzon szenvedést.

Emellett a hústermelés ökológiai költségessége, illetve a nagyipari előállításhoz társuló jelentős környezet terhelés és környezet szennyezés miatt gondol a környezet védelemére is.

Egyben nagy hangsúlyt fektet az egészsége tudatos megőrzésére.

Ajánljuk Önnek a vegetáriánus ételsorainkat is. Ezek a vegetáriánus ételeink is garantáltan gluténmentesek, tej-, laktóz-, és tojásmentesek is.

Rendelés ITT !!!

vega_530

Ezért rendeljen a DRSÉF-től!

A gluténszennyeződés rendkívül könnyen bekövetkezhet! Ahhoz, hogy Ön biztosan gluténmentes (GM) ételt fogyasszon, pontosan tisztában kell lennie a gluténszennyeződés lehetőségeivel. A lentiek ismeretében okosan ki tudja szűrni a legjobb szolgáltatókat.

Ezekre figyeljen GM étel rendelésekor!

1. Alapanyagok

2. Konyha

3. Kiszállítás


Miért lehet nyugodt, ha a DrSÉF-től rendel GM ételt:

1. DrSÉF alapanyagok

Alapanyagaink igazoltan gluténmentesek, és a kész ételeket is akkreditált mintavétellel ellenőriztetjük, ezért Ön biztosra mehet.

2. DrSÉF szakértői konyha

A szakértői konyhában kizárólag glutén- tej-, laktóz- és tojásmentes alapanyagokból készülnek a finomságok. A konyha – egyedül állóan az országban- csak az ételallergiások/ételérzékenyek számára főz, így Ön nyugodt lehet, mert a gyártási szennyeződés nálunk kizárt.

3. DrSÉF GM ételszállítás

A gluténmentes ételeket nagy gondossággal, teljes felületén zárt csomagolásban, csak gluténmentes étel szállítását végző járművel szállítjuk Önnek.
Mi csak és
kizárólag GM ételeket szállítunk, csak saját ételeinket szállítjuk Önnek!

Magas minőségű, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételeit rendelje meg most!

biztonsag_herman_530

DrSÉF: Ajánlatunk SZENTESTÉRE

Tájékoztatjuk, hogy az utolsó szállítási napunk idén 2019. december 23., hétfő, ekkor szállítjuk ki a SZENTESTÉRE készített diétás finomságainkat is!

Mit kínálunk Önnek a karácsonyi ajánlatunkban?

Bejgliket (diós, mákos), halászlét, töltött káposztát, francia salátát, gesztenyés ételeket.

FONTOS TUDNIA! RENDELÉSI INFORMÁCIÓ!

A 23-án, hétfőn szállított rendeléseket - a szentestére vonatkozókat is! -, előző szombaton 12:00 óráig kérjük leadni! Ezután már nem áll módunkban rendeléseket fogadni.

Rendeljen szentestére is a diétás karácsonyi ajánlatunkból!

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes étlapunkhoz kattintson IDE!

 

Bejgli_530

Az elegendő D-vitamint csak D3-vitamin pótlásával lehet biztosítani !!!

Magyarországon a felnőttek döntő többségének D-vitamin hiánya van, mert

  1. a táplálékkal lehetetlen pótolni.

A D-vitamin nagyobb mennyiségben található meg a tengeri halakban, a csukamáj-olajban. Tudatosabb étkezéssel tehát valamennyivel több D-vitamint vihető be a szervezetbe, azonban ez különösen a téli hónapokban nem elegendő.

  1. a napsütéses órák száma Magyarországon nem elegendő a megfelelő mennyiségű D-vitamin előállításához.
  2. a szolárium nem alkalmas D-vitamin képzésre.

A szoláriumokkal nem lehet pótolni a hiányzó napsugárzást, mert a D-vitaminképzéshez szükséges UV-B sugár mennyisége a szoláriumokban nagyon kevés.

UGYANAKKOR naponta 4.000 egység az igény.
Naponta 4.000 egység D-vitamint használ fel egy átlagos felnőtt emberi szervezet.

TEHÁT: A megfelelő D-vitamin szint eléréséhez szükséges a D-vitamin pótlása D3-vitamin készítménnyel!

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételek rendelése itt!

Kép1

Egyre többen vannak! Ez nem véletlen!

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy egyre többen választják a DrSÉF-et.

Az utóbbi időszakban voltak diétás ételt szállító cégek, amelyek megjelentek, megszűntek, mások jelentősen veszítettek a népszerűségükből.

Viszont a DrSÉF-et hétről hétre egyre többen választják.

Ők azok, akik magas minőségű, ellenőrzött, biztosan gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételeket szeretnének enni.

Ételeinket finomnak, változatosnak és egészségesnek tartják.

Köszönjük a bizalmat!

RENDELÉS: ITT

Kislogo_Seffelirat

 

Kényelmesebben, utalási költség nélkül

Ajánlunk Önnek néhány fizetési praktikumot:

1. Átutalási költség nélkül, kényelmesen, havonta csak egyszer!

Ne hetente, hanem havonta egyszer fizesse ki készpénzben  a várható havi rendeléseinek díját a szállító munkatársunknak!

Hogyan működik?

Jelezze szándékát a szállító munkatársunknak, vagy a központi ügyfélszolgálatunknál, és mi a megbeszéltek alapján kiállítjuk Önnek a számlát, vagy nyugtát, amit fizetéskor a szállító munkatársunk fog átadni Önnek. A rendszerünkben hétről-hétre, egyszerűen követheti egyenlegét.

Így havi egyszeri fizetéssel és utalási költség nélkül, nyugodtan rendelheti hétről-hétre folyamatosan ebédjeit, amíg le nem fogy a pénze az egyenlegén.

Újabb előny:
Optimális esetben egy hónapban csak egyszer kell találkoznia a szállító munkatársunkkal, fizetéskor.


2. Kevesebb banki átutalással!

Ne hetente, hanem havonta egyszer utalja át a várható havi rendeléseinek díját.

Példa:
Ha Ön rendszeresen szokott rendelni tőlünk, és tapasztalatból tudja, hogy hetente 10-12 ezer forintért szokott rendelni, akkor érdemes egyszerre nagyobb összeget (40-50 ezer forintot) átutalnia. A rendszerünk követi egyenlegét. Az átutalás beérkezésekor automatikusan küldjük Önnek az elektronikus számláját.

Így Ön egy utalással letudta a havi fizetési procedúrát és ezután nyugodtan rendelhet hétről-hétre folyamatosan ebédjeit, amíg le nem fogy a pénze az egyenlegén. Ekkor újra feltöltheti.
Hogy mennyi pénze van még, azt folyamatosan követheti a rendszerünkben.

Adja le a jövő hétre vonatkozó rendeléseit most!

rendeles_leadasa