DrSÉF! Nálunk Ön biztosra mehet

Tudja Ön, hogy mi az a 14 féle allergén, amit kiemelten kell feltüntetni az ételek címkézésén?

Tekintse át!

1. Glutén
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Hal
5. Földimogyoró
6. Szójabab
7.Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt)
8. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámi vagy queenslandi dió)
9. Zeller
10. Mustár
11.Szezámmag
12. Kén-dioxid
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek

DrSÉF ! Nálunk Ön Biztosra mehet – minden információt megtalál az ételeink csomagolásán.

A DrSÉF Kft. által forgalmazott ételek címkézése megfelel az Európai Parlament és a Tanács 1169/2011/EU, a fogyasztók tájékoztatásáról szóló rendelete szigorú feltételeinek. A DrSÉF minőségi ételek csomagolásán minden speciális információt megtalál. Kérjük, mindig tekintse át a címkén szereplő információkat!

Forrás: Fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról szóló 1169/2011/EU rendelet allergénekre vonatkozó címkézési előírásai

Címke_2019_03_digit_530