Kényelmesebben, utalási költség nélkül

Ajánlunk Önnek néhány fizetési praktikumot:

1. Átutalási költség nélkül, kényelmesen, havonta csak egyszer!

Ne hetente, hanem havonta egyszer fizesse ki készpénzben  a várható havi rendeléseinek díját a szállító munkatársunknak!

Hogyan működik?

Jelezze szándékát a szállító munkatársunknak, vagy a központi ügyfélszolgálatunknál, és mi a megbeszéltek alapján kiállítjuk Önnek a számlát, vagy nyugtát, amit fizetéskor a szállító munkatársunk fog átadni Önnek. A rendszerünkben hétről-hétre, egyszerűen követheti egyenlegét.

Így havi egyszeri fizetéssel és utalási költség nélkül, nyugodtan rendelheti hétről-hétre folyamatosan ebédjeit, amíg le nem fogy a pénze az egyenlegén.

Újabb előny:
Optimális esetben egy hónapban csak egyszer kell találkoznia a szállító munkatársunkkal, fizetéskor.


2. Kevesebb banki átutalással!

Ne hetente, hanem havonta egyszer utalja át a várható havi rendeléseinek díját.

Példa:
Ha Ön rendszeresen szokott rendelni tőlünk, és tapasztalatból tudja, hogy hetente 10-12 ezer forintért szokott rendelni, akkor érdemes egyszerre nagyobb összeget (40-50 ezer forintot) átutalnia. A rendszerünk követi egyenlegét. Az átutalás beérkezésekor automatikusan küldjük Önnek az elektronikus számláját.

Így Ön egy utalással letudta a havi fizetési procedúrát és ezután nyugodtan rendelhet hétről-hétre folyamatosan ebédjeit, amíg le nem fogy a pénze az egyenlegén. Ekkor újra feltöltheti.
Hogy mennyi pénze van még, azt folyamatosan követheti a rendszerünkben.

Adja le a jövő hétre vonatkozó rendeléseit most!

rendeles_leadasa