Nyári tábor ételallergiásoknak

2014-es NYÁRI TÁBOROKBAN IS BIZTOSÍTJUK a gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes és mogyorómentes ebédeket a gyermekeknek.
taborozas-2014
Részlet egy múlt évben kapott szülői levélből:

“Kedves DrSÉF! Szeretném elmondani Önöknek, hogy nagyon meg voltunk elégedve az ebéddel, amelyet a kisfiamnak szállítottak a nyári tenisztáborba. Ez nekünk nagy dolog, mert tavaly nyáron máshonnan rendeltünk, de betegek lettünk tőle, ezért meg kellett szakítani a táborozást. Olivért tehetségesnek mondják az edzői, ezért a nyári edzőtáborok kihagyhatatlanok a fejlődéséhez. Az ételek, amiket Önök szállítottak finomak voltak és bőségesek. Még egyszer köszönjük és reméljük, hogy jövő nyáron is számíthatunk a szolgáltatásukra. – S. András (XII. kerület)”

Nyugodtan tervezheti a nyári táborokat, mert az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is biztosítani tudjuk a budapesti táborokban a speciális ebédet. Ehhez nem kell mást tennie csak jelezni a táboroztatóknak, hogy velünk szeretné megoldani a gyermek speciális ebédjét, majd a honlapunkon előre megrendelni az ételeket.

A részletekért érdeklődjön a 06-30-591 0505-ös telefonon, vagy e-mail-ben: info@drsef.hu