Slider kép 1

Gluténmentes, tejmentes, cukormentes, laktózmentes, tojásmentes

ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Gluténérzékeny, tejallergiás, laktózérzékeny,
tojásallergiás, biztonsan allergénmentes ételt keresőknek

 

Szállítási területek

A Gluténmentesség: Még a Pingvinek is

A Gluténmentesség: Még a Pingvinek is Irigyelnek Minket!

Amikor arról beszélünk, hogy valami "garantáltan gluténmentes", sokan azt gondolhatják, hogy ez csak egy marketing szlogen. De nálunk, a DrSéf csapatánál, ez sokkal több annál. Ez a mi ígéretünk hozzád, a mi vállalásunk az egészségedért.

A gluténmentesség nálunk nem csak egy jelző, hanem egy életforma, egy szemlélet. Olyan, mint egy kulcsszó, amely körbeveszi és meghatározza mindazt, amit csinálunk. Ezért is van az, hogy a glutén nálunk olyan, mint a pingvin a sivatagban – sehol sem találkozol vele.

Mint tudod, a DrSéf már 12 éve áll a garantáltan gluténmentes étkezés szolgálatában. Az ország első és egyetlen konyhájából biztosítjuk az ételeket, amely kizárólag allergénmentes ételeket készít – glutén-, tej- és tojásmenteseket. Nálunk a glutén annyira kizárva, mint a vámpír a napfényben – azonnal elporlad!

A gluténmentességet minden lépésben biztosítjuk

Ez a hozzáállás nem csak a konyhánkban, hanem a szállításban is megjelenik. Csak és kizárólag saját, képzett futárjainkkal szállítjuk ki a rendeléseket, így a gluténmentesség minden lépésben biztosítva van.

A bizalom alapja a bizonyíték

De természetesen tudjuk, hogy a bizalom nem csak a szavakból épül. A bizalom alapja a bizonyíték. Ezért is rendszeresen végeztetünk akkreditált mintavételezéseket és laborvizsgálatokat, hogy ételeink igazoltan gluténmentesek legyenek.

És most jön a legfrissebb hír

A legújabb laborvizsgálatok eredményei épp most érkeztek meg, és megerősítették, hogy minden ételmintánk tökéletesen, garantáltan és igazoltan gluténmentes – csak úgy, mint az elmúlt 12 év során mindig!

Ez nem csak a mi sikerünk

hanem a megrendelő ügyfeleinkké is. Hiszen ők azok, akik bíznak bennünk, akik minket választanak, akik hozzánk fordulnak a biztonságos és egészséges étkezésért. És mi ezt mindig komolyan vesszük.

A legfrissebb laboratóriumi jegyzőkönyvek megtekinthetők a weboldalunkon

Így bármikor ellenőrizheted, hogy a glutén nálunk valóban olyan, mint a jegesmedve a tengerparton – abszolút nem illik a képbe.

Köszönönjük, hogy velünk tartasz ezen az utazáson

amit a gluténmentesség jegyében tettünk meg. A bizalom, amit felénk tanúsítasz, arra inspirál minket, hogy továbbra is a legmagasabb szinten teljesítsünk, hogy minden egyes ételünk biztosan gluténmentes legyen.

Szóval csak annyit szeretnénk mondani, hogy hajrá gluténmentesség!

Hozzánk fordulhatsz bármikor, ha biztosan gluténmentes, egészséges és finom ételeket szeretnél.

Ne felejtsd el: a gluténmentesség nem csak egy étrend.

Ez egy életmód, egy választás, egy ígéret az egészséged felé. És mi itt vagyunk, hogy segítsünk ezt betartani.

És most, kedves olvasó, itt az ideje, hogy cselekedj!

Nézd meg a legfrissebb laboratóriumi eredményeinket! Kattints ide, és a megfelelő oldalra jutsz, görgess lefelé az oldalon, amíg el nem éred a legfrissebb laboreredményeket! Győződj meg róla saját magad, hogy nálunk a gluténmentesség nem csak egy szó, hanem a tényszerű valóság.

Vagy még jobb, rendelj tőlünk egy finom, biztosan gluténmentes ételt, és érezd a különbséget. Kattints ide, és lépj be a garantáltan gluténmentes világunkba.

Mert nálunk a glutén olyan, mint a Yeti - sokan beszélnek róla, de senki sem látta. ???

A Gluténmentesség: Még a Pingvinek is