Étkezzen együtt szeretteivel!

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes étel házhoz szállítás Budapesten és környékén.

Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, tejallergiásoknak, tojásallergiásoknak és családtagjaiknak.

Tudta hogy ...?

Megbízhat bennünk,
mert magas minőségű,
garantáltan gluténmentes,
tej-, laktóz- és tojásmentes ételt
szállítunk Önnek méltányos áron.
Szállítás

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

A szállításokat 6-13 óra között végezzük. A szállítás kezdete és vége ettől eltérhet (extrém közlekedési feltételek, technikai problémák vagy egyedi megállapodások esetében).
Kiszállító kollégáink gondosan összeállított útiterv szerint végzik munkájukat. Általában elmondható, hogy a nap azonos időszakában érkeznek a megadott címekre. A megrendelőink szállítási időre vonatkozó, egyedi igényeit igyekezünk figyelembe venni, de csak akkor tudjuk teljesíteni, ha ez nem hátráltatja a többi megrendelőhöz történő, szállítási időn belüli kiszállításainkat.

Az oktatási intézményekre (iskolák, óvodák, bölcsődék) külön odafigyelünk, és legkésőbb 12 óráig vállaljuk a megrendelések átadását.  A GyME-t (Gyermek menü + napi kétszeri hidegélelem iskolásoknak) és az OME-t (Ovis menü + napi kétszeri hidegélelem óvodásoknak, bölcsődéseknek) az ebédekkel együtt szállítjuk ki, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 12 óráig adjuk át a rendeléseket a kért címre. Így az első rendelési napon nem biztos, hogy 10 óráig megérkezik a csomag, ezért kérjük, hogy erre gondoljon! A soron következő napokon a tízórai már az előző napon kiszállítottakból biztosított! (lásd ÁSZF  X. pont )

Ezen felül van lehetőség egyedi, un. "Adott időpontra történő kiszállítás"-t kérni, ennek részleteiről az ÁSZF XI. pontjában olvashat. 

A szombatra vonatkozó rendeléseket előző napon, pénteken szállítjuk ki. Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.

Amennyiben a megrendelő nem tudja biztosítani számunkra, hogy a rendeléseit a megadott szállítási címen személyesen veszi át a fentiekben vállalt általános szállítási szempontok szerint, úgy megrendelő köteles megszervezni, hogy munkatársaink a szállítási címen hagyhassák a rendeléseket a megrendelő által biztosított helyen. Javasoljuk a lopásbiztos és hűtő berendezéssel ellátott helyet. Ugyanakkor ezen esetekben sem tudunk semmilyen lopással, minőségi romlással kapcsolatos felelőséget vállalni a kiszállított és a megrendelő által biztosított helyen hagyott ételekért. Megrendelőink tudomásul veszik, hogy a továbbiakban semmilyen kártérítési követelési joguk nincs felénk az eltűnt, megromlott ételekkel kapcsolatban.
SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN

Díjmentesen
szállítunk Budapesten a IV., XIV., XV., XVI. kerületekben (a térképen zölddel kiemelve). A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk.


A napi kiszállítási díj Budapesten az V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XVII. kerületekben (a térképen sárgával kiemelve) 250 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.


A napi kiszállítási díj Budapesten az I., II., III., XI., XII., XIX., XXII. kerületekben (a térképen kékkel kiemelve) 350 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.
SZÁLLÍTÁS BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN

Dunakeszi

A napi kiszállítási díj Dunakeszire 250 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák


Csömör, Fót, Fótliget, Göd, Kistarcsa, Nagytarcsa


A napi kiszállítási díj  Csömörre, Fótra, Fótligetre, Göd, Kistarcsára és Nagytartcsára  300 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.


Budaörs

Budaörs egyes részeire vállaljuk a kiszállítást, nem vállalunk kiszállítást Budaörs teljes közigazgatási területén. A szállítási cím pontos ismeretében, egyeztetés után adunk tájékoztatást a szállítási feltételekről. A napi kiszállítási díj Budaörsre 400 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.

Budapesten a XVIII., XX., XXI., XXIII. kerületekben (a térképen fehérrel jelölve) és a többi Budapest környéki településre egyelőre alapvetően nem, illetve esetenként egyéni megállapodás szerint szállítunk. Amennyiben ezekre a területekre szeretné kérni a kiszállítást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Elérhetőségeink: info@drsef.hu vagy telefonon: 06-30-5-91-05-05 (munka napokon 8-tól 14 óráig).Miért van szállítási díj?


Nálunk legfontosabb, hogy Ön biztonságban legyen, azaz BIZTOSAN gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételt ehessen, és ezen felül még finomnak is találja a "mindentől mentes", minőségi ételeinket. Mi nem az Ön egészségének kockáztatásával vagy a szállított ételek minőségének csökkentésével gazdálkodjuk ki a szállítási költségeket. A hozzáértéssel készített, minőségi ételeink kiszállításáért szállítási díjat kérünk a telephelyünktől távolabbra eső és parkolási övezetbe eső területeken.

Így ha tőlünk rendel, akkor értékes, tápanyagokban gazdag és BIZTOSAN gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételeket kap méltányos áron.


Dr_sef_szallitas_kep