Étkezzen együtt szeretteivel!

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes étel házhoz szállítás Budapesten és környékén.

Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, tejallergiásoknak, tojásallergiásoknak és családtagjaiknak.

Tudta hogy ...?

Megbízhat bennünk
mert mi biztosan gluténmentes
tejmentes laktózmentes
és tojásmentes ételt
szállítunk Önnek méltányos áron
Szállítás

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

A szállításokat 6-13 óra között végezzük. A szállítás kezdete és vége ettől eltérhet (extrém közlekedési feltételek, technikai problémák vagy egyedi megállapodások esetében).
Kiszállító kollégáink gondosan összeállított útiterv szerint végzik munkájukat. Általában elmondható, hogy a nap azonos időszakában érkeznek a megadott címekre. A megrendelőink szállítási időre vonatkozó, egyedi igényeit igyekezünk figyelembe venni, de csak akkor tudjuk teljesíteni, ha ez nem hátráltatja a többi megrendelőhöz történő, szállítási időn belüli kiszállításainkat.

Az oktatási intézményekre (iskolák, óvodák, bölcsődék) külön odafigyelünk, és legkésőbb 12 óráig vállaljuk a megrendelések átadását.  A GyME-t (Gyermek menü + napi kétszeri hidegélelem iskolásoknak) és az OME-t (Ovis menü + napi kétszeri hidegélelem óvodásoknak, bölcsődéseknek) az ebédekkel együtt szállítjuk ki, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 12 óráig adjuk át a rendeléseket a kért címre. Így az első rendelési napon nem biztos, hogy 10 óráig megérkezik a csomag, ezért kérjük, hogy erre gondoljon! A soron következő napokon a tízórai már az előző napon kiszállítottakból biztosított! (lásd ÁSZF  X. pont )

Ezen felül van lehetőség egyedi, un. "Adott időpontra történő kiszállítás"-t kérni, ennek részleteiről az ÁSZF XI. pontjában olvashat. 

A szombatra vonatkozó rendeléseket előző napon, pénteken szállítjuk ki. Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.

Amennyiben a megrendelő nem tudja biztosítani számunkra, hogy a rendeléseit a megadott szállítási címen személyesen veszi át a fentiekben vállalt általános szállítási szempontok szerint, úgy megrendelő köteles megszervezni, hogy munkatársaink a szállítási címen hagyhassák a rendeléseket a megrendelő által biztosított helyen. Javasoljuk a lopásbiztos és hűtő berendezéssel ellátott helyet. Ugyanakkor ezen esetekben sem tudunk semmilyen lopással, minőségi romlással kapcsolatos felelőséget vállalni a kiszállított és a megrendelő által biztosított helyen hagyott ételekért. Megrendelőink tudomásul veszik, hogy a továbbiakban semmilyen kártérítési követelési joguk nincs felénk az eltűnt, megromlott ételekkel kapcsolatban.
SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN

Díjmentesen
szállítunk Budapesten a IV., XIV., XV., XVI. kerületekben (a térképen zölddel kiemelve). A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk.


A napi kiszállítási díj Budapesten az V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XVII. kerületekben (a térképen sárgával kiemelve) 250 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.


A napi kiszállítási díj Budapesten az I., II., III., XI., XII., XIX., XXII. kerületekben (a térképen kékkel kiemelve) 350 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.
SZÁLLÍTÁS BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN

Dunakeszi

A napi kiszállítási díj Dunakeszire 250 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák


Csömör, Fót, Fótliget, Göd, Kistarcsa, Nagytarcsa


A napi kiszállítási díj  Csömörre, Fótra, Fótligetre, Göd, Kistarcsára és Nagytartcsára  300 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.


Budaörs

Budaörs egyes részeire vállaljuk a kiszállítást, nem vállalunk kiszállítást Budaörs teljes közigazgatási területén. A szállítási cím pontos ismeretében, egyeztetés után adunk tájékoztatást a szállítási feltételekről. A napi kiszállítási díj Budaörsre 400 Ft. A kiszállítás minden hétköznap 6-13 óra között történik. Szombatra vonatkozó megrendeléseket előző nap, pénteken szállítjuk. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák.

Budapesten a XVIII., XX., XXI., XXIII. kerületekben (a térképen fehérrel jelölve) és a többi Budapest környéki településre egyelőre alapvetően nem, illetve esetenként egyéni megállapodás szerint szállítunk. Amennyiben ezekre a területekre szeretné kérni a kiszállítást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Elérhetőségeink: info@drsef.hu vagy telefonon: 06-30-5-91-05-05 (munka napokon 8-tól 14 óráig).Miért van szállítási díj?


Nálunk legfontosabb, hogy Ön biztonságban legyen, azaz BIZTOSAN gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételt ehessen, és ezen felül még finomnak is találja a "mindentől mentes", minőségi ételeinket. Mi nem az Ön egészségének kockáztatásával vagy a szállított ételek minőségének csökkentésével gazdálkodjuk ki a szállítási költségeket. A hozzáértéssel készített, minőségi ételeink kiszállításáért szállítási díjat kérünk a telephelyünktől távolabbra eső és parkolási övezetbe eső területeken.

Így ha tőlünk rendel, akkor értékes, tápanyagokban gazdag és BIZTOSAN gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes ételeket kap méltányos áron.


Dr_sef_szallitas_kep