Étkezzen együtt szeretteivel!

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes étel házhoz szállítás Budapesten és környékén.

Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, tejallergiásoknak, tojásallergiásoknak és családtagjaiknak.

Tudta hogy ...?

Megbízhat bennünk
mert 9. éve magas minőségű,
garantáltan gluténmentes,
laktóz-, tej- és tojásmentes ételt
szállítunk méltányos áron.Szerzői jog

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a drsef.hu, etelallergiasoknak.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

1. A drsef.hu szolgáltatáson található tartalom a DrSéf Kft. szellemi tulajdona.

2. DrSéf Kft. fenntart minden, a drsef.hu szolgáltatás bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A drsef.hu szolgáltatáshoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

3. DrSéf Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a drsef.hu szolgáltatás egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A drsef.hu szolgáltatás tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából – külső adathordozóra mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a drsef.hu szolgáltatás így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

4. A drsef.hu szolgáltatás oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá DrSéf Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a drsef.hu szolgáltatás tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

5. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. DrSéf Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6. A drsef.hu szolgáltatásról értesüléseket átvenni csak a drsef.hu szolgáltatásra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • nem módosítja az eredeti információt,
  • a drsef.hu szolgáltatásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

7. A drsef.hu, drséf.hu, etelallergiasoknak.hu, ételallergiásoknak.hu domain nevek felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag DrSéf Kft.  előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

8. DrSéf Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.