Slider kép 1

Gluténmentes, tejmentes, cukormentes, laktózmentes, tojásmentes

ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Gluténérzékeny, tejallergiás, laktózérzékeny,
tojásallergiás, biztonsan allergénmentes ételt keresőknek

 

Szállítási területek

Megrendelőink írták

A véleményeket valós személyek küldték el számunkra. A visszajelzéseket spontán írták, mindenféle kérés vagy ráhatás nélkül. Az oldalunkon történő megjelentetéshez mindannyian írásban járultak hozzá.
Dr. Utassy Gábor
DrSéf Kft.

 

„Az ételek mind minőségben, mind ízekben kitűnőek! Köszönöm lelkiismeretes munkájukat!
Tisztelettel, B Ildikó”

„Igazán finom, nem túlsózott, változatos és jó minőségű az étel. Sokadik próbálkozásom ebédrendelésre, de ez az első hely, akiktől mindig minden elfogy. Eddig az ebédrendelés csak kényszermegoldás volt, most izgatottan nyitom ki a dobozokat, és várom, hogy megehessem, amit kaptam. Jó, hogy a glutén-és tejmentes menüben hagyományos cukrot használnak, édesítővel nem rendelném. Még az lenne szuper, ha lenne lehetőség többször használatos edényben kérni az ételt.
K Kamilla"

„Tisztelt DrSéf!

Nagyon köszönjük a heti menüt, igazán finom volt! Mindkét gyerek örömmel ette meg az összes fogást, semmi nem ment a kukába! Gratulálunk Önöknek a remek ételekhez!

Üdvözlettel: Anikó (Budapest, XII. ker.)”

„Tisztelt Cím, 
A Meggyes tarka-barka nagyon finom volt!!!! Úgy éreztem, meg kell osztanom. :)
Köszönöm és üdvözlettel 
M Krisztina, (Bp. IV. kerület)”„Tisztelt DrSéf!

Örülök, hogy önökre találtam. Orvos párommal pont beszéltük, hogy most már én sem leszek fényevő : ) a sok étel allergiámmal. Tojás, Tej, Glutén. Nagyon finomak az ételeik. További szép napokat! ;-)
I Eliz, (Budapest)”

„Kedves DrSéf Csapat!

Kb. 5 éve nem ettem klasszikus értelemben vett rántott sajtot…

Az Önöktől rendelt rántott növényi sajt fogyasztása során most már nem a régi íz élmények éledtek fel bennem, hanem egy új íz világgal lettem gazdagabb.
Most már ez a rántott sajt számomra. Külön figyelmet érdemel, hogy a sajt még a melegítés során sem folyt ki a panírból.
Köretként a kemencés zeller nagyon jól harmonizált vele – nem hiányzott a tartármártás sem.
Köszönettel, és üdvözlettel,
P Ágnes (XIV. és XII. ker.)”

"Kedves DrSéf!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a mai kiszállításukat! Igaz, hogy időben rendeltünk, de csak ma reggel utaltam és a lányom mégsem maradt ebéd nélkül!
Annyira emberséges a hozzáállásuk, hogy az leírhatatlan! Az ételek kifogástalanok és változatosak!
Kívánom Önöknek, hogy még hosszú-hosszú időn keresztül sikeresen üzemeljen vállalkozásuk! Minden elismerésem az Önöké!
Őszinte tisztelettel,
B Szilvia"  (XIV. ker.)


"Sok helyről rendeltem már ebédet magamnak, de maximum 1 hétig bírtam. Állandó jelleggel dobáltam ki és maradtam éhesen. Végre megtaláltam a legjobb helyet! :)
Gyerek adagot rendelek, ami nekem tökéletesen elég és még egyszer sem dobtam ki semmit, mert FINOM!
Köszönöm Dr.Séf!" (Face book oldalunkon értékelt 5 csillagosra bennünket Evelin Tth)


 

„Kedves drSéf csapat!
Nagyon finom volt a mákos guba, és a vaníliasodó hmmmm  :)
Jó pihenést kívánok Mindenkinek! Üdvözlettel, P. Ágnes (XII. kerület)”

„Mintegy öt hónapja "élünk" feleségemmel az Önök főztjén. Kiváló! Ízletes, változatos és megfelelő mennyiségű! Nagyon örülünk, hogy ezt a megoldást választottuk. A futár kedves, készséges. Gratulálunk!
Üdvözlettel, Dr. Sütheő család”

„Nagyon jókat és finom ételeket tetszenek főzni, meg vagyok vele elégedve! Az adag is megfelelő. A Séf buci az kiváló, a ropogós kenyeret is szoktam rendelni. A desszertek ahhoz képest, hogy helyettesítő anyagokból állnak szinte, finomak. Mióta a drséf ételeit fogyasztom jelentősen javult a közérzetem. Csak kár, hogy ősszel, és télen nincs saláta hússal pl!
T. Andrea (Budapest, VIII. ker.)”


 

"Gyermekem óvodai étkeztetését, más cég nem tudta garantálni, a becsatolt papírok ellenére sem. Negyedéves vérvételnél derült ki a " turpisság". Ez után jöttünk a drséf- hez. Azóta csökkenő glutén szintje van a gyermeknek. Az igazi táplálék allergiás szülő nevében mondom: Finom, Változatos, lefedi a vitamin szükségletet, profin összeállított étrend. Gyerek társai irigykedve nézik " Sajnos", hogy inkább azt ennék. Hálás vagyok! Köszönöm szépen a megbízhatóságot! Csak gratulálni tudok, remélem örökké lesznek!! M-né P Magdolna, Budapest"
„Kedves Dr.Séf!
Szeretném megköszönni Önöknek, hogy van ma Magyarországon egy teljesen megbízható Cég amely "csak" speciális élelmiszereket készít, mint ízében, mint mennyiségben teljesen tökéletes, és nem utolsó sorban a rengeteg élelmiszer érzékeny gyermeknek, felnőttnek nyújt segítséget a minden napokban. Kezdetleges glutén érzékenységem van és nagy fokú laktózérzékeny vagyok. Pár hónapja találtam Önökre az interneten. Sokkal jobban érzem magam ha az Önök ételét fogyasztom ebédre. Nincs semmilyen tünetem utána. Hálás köszönet a minden napi munkájukért.
A legjobbakat kívánom Önöknek!
G. Ágnes (Budapest XIII. ker.)”„Kedves Drsef!
Hálás köszönet a mindennapi ételért!!!
10 éves lányom lisztérzékeny és szeptember eleje óta kapja Önöktől az ebédet. Nagyon ízlik neki,  arra a kérdésre, hogy mi volt az ebéd részletes beszámolót kapok és nem az eddig szokásos: "fúj leves és fúj második". Az első napokban, amíg nem tudta, hogy máshonnan jön az ebéd, nem merte megenni a rántotthúst, mert olyan volt, mint az "igazi".
Nagyon köszönjük, hogy nem csak itthon ehet finomakat a lányom, hanem az iskolában is.
Üdvözlettel
F. Zsuzsanna (Budapest X. ker.)”„Kedves Dr Séf,
szeptembertől mostanáig járt lányom bölcsődébe, és mivel ételallergiás, Önöktől rendeltük az ebédet a napokra, amiket ott töltött. A szolgáltatásukkal rendkívül elégedettek voltunk, az étel finom és változatos volt, lányom jóízűen ette őket, a maradékokat mi fogyasztottuk el, semmi sem landolt a kukában. Az adagok méretével is elégedett voltam,még az ovis menü is kiadós adagnak bizonyult.
A megrendelt étel mindig időben érkezett, ha bármilyen ügyben telefonáltam, kedvesen és rugalmasan segítettek.
A megrendelés kimondottan egyszerű és kényelmes, pár kattintás.
Gratulálok a munkájukhoz, és további sok sikert kívánok! Jó szívvel ajánlom Önöket másoknak is.
Köszönettel, Dia”"Tisztelt Dr. Séf! Szeretném köszönetemet kifejezni.
Gyermekem lassan 1 éve kapja az iskolában (Harmat 88.) közétkeztetés keretében az önök által készített ebédet. Számtalan alkalommal lelkesen jön haza, hogy milyen finom volt az ebéd. Ha nem tudja megenni, mert éppen nem volt annyira éhes , mindig hazahozza, hogy ne vesszen kárba. Azt hiszem ez elég elismerés munkájuk iránt, mert ételallergiásnak igen nehéz közétkeztetésben jót főzni. (Korábbi tapasztalatok szerint.) Szóval köszönjük a szakácsnak/oknak a munkát és persze az egész séf dolgozó csapatának.
Tisztelettel: Kné M. Krisztina és lánya  Eszter"


„Kedves Utassy Gábor! 
Pozitív visszacsatolásként írnám, hogy -amikor az elsős kislányom beteg lett, és hazakerült kóstolásra a diétás ebéd- a család egyöntetűen megszavazta, hogy nagyon ízletesen, sőt kiválóan főznek. Köszönjük.
Üdvözlettel: L. Emőke”


„Tisztelt DrSéf!
Gratulálni szeretnék, nagyon finomak az ételek. Ezen kívül az Úr aki házhoz szállítja, mindig precíz, pontos, ritkaság a mai világban! :) 
Köszönettel: B János (Dunakeszi)”


„Kedves Dr.Séf!
Nagyon meg vagyok elégedve az Önöktől hozatott ételekkel, kimondottan finomak és mint látom, nagyon egészséges hozzávalókkal készítik. Örülök, hogy Önökre találtam, most már bátrabban fogok rendelni a továbbiakban. Legyen szép napjuk!
Hné, Annika (XIII. kerület, Visegrádi út.)”


„Végre egy cég, ahol nem csak ígérgetnek meg reklámozzák, hogy milyen gluténmentesek. Lassan minden második kávézó, vagy reggeliző hely árulja az úgymond gluténmentes ételeit is. Én lisztérzékeny vagyok, ezért rögtön látom, hogy még be sincsenek rendesen csomagolva az ételek. Ráírva pedig semmire nincs, hogy gluténmentes, csak a reklámtáblájukra. Én már saját káromon megtanultam, hogy ne higgyek a csalóknak, mert ez a fajta reklámozás csalás! Ne reklámozza magát senki úgy, hogy gluténmenteset árul, ha még azt sem tudja, hogy mit jelent! Gratulálok Önöknek, hogy ennyire odafigyelnek! Nekem jobb lenne, ha csak gluténmentesek lennének az ételeik, mert én „csak” lisztérzékeny vagyok, de még így is Önök a legjobbak, ezért én csak Önöktől rendelek.
Üdvözlettel: L. Sándor V. ker."


„Kedves DrSÉF!
Az Önök ételére Zsófi lányom hívta fel a figyelmemet. Azt mondta: „Anya ez olyan finom, mintha te csináltad volna!” Sikerült kinyomoznom, hogy a gyermekem az iskolába a közétkeztetőn keresztül kapja az Önök által forgalmazott ételt, mert  lisztérzékeny és tejallergiás is. Azóta mi is rendelünk felnőtt menüket és „C” főételt is, mert a férjemnek vigyázni kell a cukrára is. Nagyon ízlenek az ételeik, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy gluténmentesek, tejmentesek és tojást sem használnak.
Köszönettel: L. Éva XI. ker."


„Kedves DrSéf!
Szeretném megköszönni, hogy hosszú hónapokon át segítségemre voltak, megkönnyítették számomra a változatos, egészséges, finom és gluténmentes ételek elérését. Sajnos az igen változó munkaidő-beosztásomnak köszönhetően, egészen bizonyos volt, hogy nem tudnék minden nap főzni, lisztérzékenységem miatt az pedig teljesen kizárt volt, hogy gyorsétteremben, kifőzdékben vásárolt termékeket egyek. A levesek, főzelékek, sültek, köretek mindig frissek, ízletesek, finomak voltak. A kiszállításban is nagyon rugalmasak, reggel fél hétkor már érkezett is a futár! Köszönöm a segítségüket, a futárok kedvességét! Az elkövetkező 1-2 évben új szerep vár rám itthon, kisbabát várok, így decembertől nem dolgozom. Több időm lesz főzni, de biztos vagyok benne, hogy ha nem is olyan rendszerességgel,mint az elmúlt időszakban (a hét minden napján), de továbbra is megrendelőjük maradok. Mégegyszer őszintén köszönöm! És további sok sikert kívánok!
H. Andrea (XV. kerület)"


„Tisztelt DrSÉF!
Olyan ételeket készítenek, melyek a világon bármely kiváló étteremben is megállja helyét. Házias ízeik, bőséges, kiváló ízvilággal rendelkeztek az ételeik. Magam csak gluténérzékeny vagyok, de jó ötletet adott a kókusztej, mellyel változatosabbá tehetem étrendemet. A gesztenye pürét borító kukoricatejszín a szemnek is tetsző, ízében, állagában különleges és finom desszert.
Köszönjük. – Dr. O. T. Judit (Budapest)”


„Kedves Zsuzsanna!
Papíron is beigazolódott, amit sejtettünk. Mióta az Önök által forgalmazott ételt eszi Karola lányunk, megszűntek a hányások, egyéb tünetek. Tegnap jött meg postán a fél éves vérvételi eredmény, ami beigazolta: nem mutatható ki diétahiba. HURRÁ!!!!!! Köszönjük, továbbra is maradunk ennél a kosztnál a közétkeztetés helyett, ami megkeserítette az életünket.
Üdvözlettel, F. Bernadett (Budapest)”


"Kedves DrSéf!
2 hete fogyasztom az ételeiket, de ilyen finomakat még nem nagyon ettem. Ízvilága, fűszerezése..., minden tökéletes az ételeknek, pont el van találva!!! :) Nagyon örülök, hogy érzékenyként is lehet jókat enni, jóllakni következmények nélkül is. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek, aki esetleg még nem próbálta, de szeretné kipróbálni.
Üdvözlettel, D. Viki (V. kerület)"


"Kedves dr. Séf csapata!
Kislányom pár hete fogyasztja az ételeiket, szeretnék köszönetet mondani, mert nagyon finoman, ízletesen főznek! Hatalmas segítség a diéta betartásában, mert olyan nagy a választék Önöknél, hogy nem is érzi a lemondással járó nehézségeket. Külön köszönöm figyelmességüket december 5-én, hogy meglepték őt szaloncukorral, nagyon boldog volt! Szeretnék érdeklődni, hogy karácsony előtt esetleg megismétlik-e a szaloncukor akciójukat? Szeretnénk rendelni, hogy a karácsonyfa alá is kerülhessen pár darab. Gratulálok Önöknek szakmai perfekcionizmusukhoz és határtalan kreativitásukhoz! Laura sokkal jobban van, amióta az Önök ételeit fogyasztja, illetve mivel kollégista 220 kilométerről hatalmas fejtörést okozott, hogyan főzzek neki hétközben. Minden munkatársuknak szeretnék jó egészséget, meghitt, békés karácsonyt és boldog új évet kívánni!
dr. Cs. T. Orsolya"


"Kedves Zsuzsanna!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy forgalmazzák az ebédet. A kislányom nem panaszkodik hasfájásra, hányingerre, mióta erre a kosztra váltottunk. A tavalyi rémálomhoz hasonlító év után (amikor is a diétás étel főzésére engedéllyel rendelkező … ebédjét fogyasztotta Karola - és pozitív lett a vértesztje) ez óriási megkönnyebbülés.
F. Bernadett (Budapest)"


"A mai ebéd, annyira finom volt, hogy gondoltam most már itt az ideje új vásárlóként visszajelzést adnom. A harcsapörkölt és galuska (ez volt a mai) isteni volt!!!!, a kaporszószos csirkemell is.. :) A finomfőzelék és a rakott ételek is nagyon finomak. Egyedül a bolognai esetében volt a spagetti egy kicsit szétfőve... szerintem annak egy picit keményebbnek kellene lennie... de hát ez csak apróság :) Összességében nagyon meg vagyok elégedve és azt gondolom, hogy továbbra is a vásárlójuk leszek. 
N. Anikó (XV. kerület)"


"Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon örülünk a fiammal együtt, hogy tudunk Önöktől ilyen termékeket rendelni, mert egyébként megoldhatatlan lenne pl. a karácsonyi bejgli mindkettőnk számára. Tavaly próbálkoztam a sütéssel, de nem volt sikeres, így nem is volt igazi a karácsony bejgli nélkül."
S. Szilvia (II. kerület)


"Hat éve nem volt szaloncukor Karácsonykor nálunk. Nagyon örülünk ennek!"
 P. Erika (Hatvan)


"Kedves DrSéf csapat!
Én nagyon finnyás vagyok, és eddig az összes korábbi ételszállítóban csalódnom kellett (csak nagy ritkán rendelek amúgy), de most, hogy a babám talán az elfogyasztott ételek miatt ekcémás, gondoltam, rendelek Önöktől (na meg én is tejérzékeny vagyok). Lényeg a lényeg, ámulok és bámulok az étel minőségén. Nagyon finom, gusztusos, és jókat kacagok a kreatív sütiken :) Jópofák! Komolyan mondom, finomabbak az ételek a többi átlagos konkurencia ételeinél. Csak így tovább! Még valami: külön szuper ötlet, hogy leírják mi található az ételben! Elégedett vagyok!"
B. Viktória (XI. kerület)


"Kedves DrSéf Csapat!
Ezúton szeretném jelezni Önök felé, hogy nagy örömömre minden reggel időben megérkezik a napi menü a zuglói lakcímemre, és valami isteni finomak az ételeik! További jó munkát, szép napot és minden jót kívánok!"
 dr. Tordai Zsófia (XIV. kerület)


"Szeretnék visszajelzést adni a mai ebédemről. A mai csontleves kiváló volt, elegendő tészta is volt benne. A rántott karfiolt kicsit érdemes megsózni panírozás előtt, vagy a panírba tenni fűszereket, hogy ne legyen ízetlen. Egyébként maga a panír nagyon jó állagra, mint az "eredeti", amit gyerekkoromban megszoktam. Köszönöm hogy figyelembe veszik a fogyasztók véleményét. További jó főzést kívánok, és kellemes vakációt!"
Kocsis Brigitta (IX.kerület)


"Szeretném még megjegyezni, hogy közel 1 hónapja rendelek Önöktől és nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal! A szakácsuk isteni finoman főz, az adagok barátiak, a hölgy, aki pedig az ebédemet hozza nagyon kedves és segítőkész! Én lisztérzékeny vagyok, és a tejtermékekkel is akadnak sajnos problémáim. Nagyon örülök hogy rátaláltam Önökre! Olyan jó érzés, hogy végre nyugodtan ebédelhetek!"
Kovács Hajnalka (XIII. kerület)


"Hálásan köszönöm az áldozatos munkájukat, kiváló szervezésüket, a kifogástalan minőségű és mennyiségű mindennapi ebédet, édességeket és szeretném továbbá megköszönni az összes munkatársuknak, hogy éjjel főznek, hajnalban szállítanak, mindig pontosan, szóval igazán törődnek velünk ételallergiásokkal, akiknek a legnagyobb probléma a közétkeztetés. Isten Áldja Önöket!"
Józsa Aranka (XIV. kerület)


"Szeretném kifejezni hálámat, amiért naponta gondoskodnak a finom és biztonságos ebédemről. Aki nem próbálta nem is tudja, hogy nekünk, ételallergiásoknak ez milyen nagy dolog. Az ételeik nagyon ízletesek annak ellenére, hogy glutén, tojás és tejmentesek. December óta az Önök ételét fogyasztom munkahelyi ebédként, valamint a többi étkezésnél is szigorú gluténmentes diétát tartok. A laboreredményeim a vártnál jóval hamarabb elérték a normál szintet."
Tóth Ildikó (IV. kerület)


„A pénteki rizsfelfújt annyira elnyerte a nyelvem ízlelő bimbójának a tetszését, hogy nem tudom kivitelezhető-e, de szeretném megkapni az elkészítési módját? Nem vagyok benne biztos, hogy el fogom tudni készíteni, de azért meg szeretnék vele próbálkozni és nagyon, de nagyon örülnék, ha a receptjét el tudnák nekem küldeni.”
Németh Eliza (IX. kerület)


„Először ettem az önök főztjéből, nagyon meg vagyok elégedve. Elegendő adag, a körülményeket figyelembe véve elérhető áron és olyan volt, mintha otthon ebédeltem volna, nem a szokásos menzás/vendéglátós egyen íz világ. És arról meg hosszasan tudnék írni, hogy mit jelent egy lisztérzékenynek, hogy évekkel azután, hogy elkerült otthonról végre megint naponta friss, meleg ételhez juthat, ami nem árt neki. Remélem ez még sokáig így lesz, gratulálok, és sok sikert kívánok Önöknek a jövőben is a hiánypótló vállalkozásukhoz!”
Kliment Pál (VII. kerület)


„Nagyon finomak és kiadósak az ételek. Én már 1 hónapja innen rendelek, jó szívvel ajánlom mindenkinek.”
Sipos Erzsébet (XVII. kerület)


„Csak visszajelzés végett: mivel mi nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal és a hozzáállásukkal, ezért örömmel továbbítottam levelüket fruktóz “problémákkal” küzdő ismerősünknek, akik nagyon örülnek annak, hogy végre van egy olyan cég, aki az étlapján feltünteti az ételek fruktóz tartalmát is.”
Fogarasi Péter (VII. kerület)


„Válaszát nagyon köszönöm, és azt a gondoskodást, segítséget is, hogy szerepeltetik az étlapon az ételek fruktóz tartalmát. Tudjuk, hogy a fruktóz intolerancia gyakran jár együtt tejcukor/fehérje allergiával is. Remélem, sokaknak tudnak így a jövőben is segíteni. Lányom ma először tesztelte a főztjüket és ezt üzente: "mond meg nekik, hogy nagyon finom, és nehezen birkózom meg vele, mert sok!" Tehát: az étel ízlik neki (ami nagy szó, higgye nekem el :)), és az adagok bőségesek. Az iskolában kérésünkre fogadják is a kiszállítót, így segítenek nekünk. Nagy áldás az önök szolgáltatása, hiszen így nekem nem kell naponta főzni, kitalálni, mi is legyen az ebéd. Változatos, és neki megfelelő, egészséges ételhez juthat. Nálunk ez fontos szempont. Segítségüket, szolgálatukat, érdeklődésüket köszönöm!”
Báder Zsuzsanna (IX. kerület)

A véleményeket valós személyek küldték el számunkra. A visszajelzéseket spontán írták, mindenféle kérés vagy ráhatás nélkül. Az oldalunkon történő megjelentetéshez mindannyian írásban járultak hozzá.
Dr. Utassy Gábor