Slider kép 1

Gluténmentes, tejmentes, cukormentes, laktózmentes, tojásmentes

ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Gluténérzékeny, tejallergiás, laktózérzékeny,
tojásallergiás, biztonsan allergénmentes ételt keresőknek

 

Szállítási területek

Rendelés/Fizetés/Szállítás

I. RENDELÉS


1. A rendelés általános feltételei:

   1. Bármikor (nap 24 órájában) leadhatod rendelésed a weboldalunkon, természetesen a rendelési határidők figyelembevételével.

   2. Csak a weboldalon keresztül lehet rendelést leadni és módosítani. Azért van így, mert ezzel tudjuk megelőzni az esetleges félreértéseket. Minden rendeléssel kapcsolatos aktivitás pontosan visszakereshető, minden állítás leellenőrizhető.A rendeléshez regisztráció szükséges.
A regisztráció során kérjük, add meg elérhetőségidet, szállítási címed, valamint az „Egyéb, futárt segítő információ” rovatba minden olyan információt, amire kiszállító kollégánknak szüksége lehet (pl. az épület vagy cég nevét, ha munkahelyre rendel, ha speciális megközelítése van a helynek, akkor az ehhez kapcsolódó információt), hogy kiszállítónk minél könnyebben megtalálhasson Téged.


2. Rendelési határidők:


Honlapunk az alábbi határidőkkel fogadja el rendeléseidet (kiválasztott ételek és a hozzájuk tartozó szállítási címek), illetve azok módosítását, esetleges lemondását:

   1. hétfőre vonatkozó rendelést az azt megelőző szombat 14 óráig,

   2. keddre, szerdára, csütörtökre, péntekre vonatkozó rendelését az azt megelőző nap délelőtt 10 óráig,

   3. szombatra vonatkozó rendelését az azt megelőző csütörtök délelőtt 10 óráig (mert a szombatra vonatkozó rendeléseket is pénteken szállítjuk ki Neked).
Természetesen nem szükséges naponta leadnod a rendelésidet, és nem kötelező a hét minden munkanapjára rendelned.
Legegyszerűbb, ha szombat 14 óráig leadod a következő hétre vonatkozó összes rendelésed. Amennyiben később módosítani szeretnéd, a honlapunkon keresztül könnyen megteheted.


3. A rendelés lépései


Amennyiben még nem rendeltél tőlünk, vagy több mint 3 hónapja nem rendeltél, kérjük megrendelésed előtt ellenőrizd, hogy a szállítási cím, ahová házhozszállítást kérsz, szerepel-e aktuális szállítási területeink között, mert csak a szállítási területünkre eső címekre tudjuk vállalni a kiszállítást. Az aktuális szállítási területünkről ezen oldal alsó részében tájékozódhatsz.
A rendelés leadása weboldalunkon egyszerű folyamat. Amennyiben mégis nehézséged támadna a rendelés leadásakor, vagy a rendelés módosításában (rendelés hozzáadása, lemondása, szállítási cím módosítása) kattints az ÁFSZ-re, itt részletesen elolvashatod lépésről-lépésre.


II. FIZETÉS


1. A fizetés általános feltételei:

   1. A rendeléseket heti rendszerességgel, előre, legkésőbb az adott hét első szállítási napján vagy napjáig szükséges kifizetni. Részletesen lásd lejjebb a "Fizetési határidők" pontban.

   2. Az aktuális heti rendelésed kifizetheted az első szállítási napon KÉSZPÉNZZEL (az adott hétre vonatkozó ételek ára + szállítási díjak, egy összegben) a szállító munkatársunknak. Ezen kívül lehetőséged van UTALÁSSAL is fizetni (ide tartozik a SZÉP Kártyás fizetés is). Az átutalt összegnek (az adott hétre vonatkozó ételek ára + szállítási díjak, egy összegben) meg kell érkeznie a számlánkra legkésőbb a hét első szállítási napjára. Választhatod az online BANKKÁRTYÁS fizetési módot is, amelyet kényelmesen használhatsz a számítógépedről, tabletedről, vagy a mobiltelefonról.

   3. Regisztrációkor, illetve a rendelésedkor meg kell adnod, hogy melyik fizetési módot választod. Egy héten belül, csak egy féle fizetés mód lehetséges. Egy héten belül a fizetési mód a rendelés leadása után nem módosítható.

   4. Amennyiben egy héten belül több szállítási címre is kéred a kiszállítást és ezeknél a készpénzes fizetési módot választottad, úgy a kifizetés az adatlapján beállított "Készpénzfizetés címe" (kipipálva) szállítási címen történik, az összes készpénzes rendelésre vonatkozóan, egyben.

   5. Számla másolatot csak írásban történt kérés esetén, külön díj ellenében tudunk biztosítani. A számla másolat díja 500 Ft/számla.  Azon ügyfeleinknek, akiknek szállítólevelet is kiállítunk, szállító levél másolatot csak írásban történt kérés esetén, külön díj ellenében tudunk biztosítani. A szállítólevél másolat díja 500 Ft/szállítólevél.

   6. OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely is vagyunk, az OTP SZÉP kártya portálon keresztül élhetsz a lehetőséggel. Kattints az OTP SZÉP kártya  linkre és az Elfogadóhely neve-hez a DrSÉF -et írd be, kattints a Keresés gombra! (A portál teljes körű használatához be kell jelentkezned.)

   7. Amennyiben MKB SZÉP kártyával szeretne fizetni, akkor kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon a 06-30-5910505-ös számon (h-p: 8-tól 16 óráig)! K&H SZÉP kártyát technikai okok miatt jelenleg nem tudunk elfogadni.

   8. DrSÉF Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt ételeket nem szállítja ki addig, amíg a tartozást ki nem egyenlítetted.

   9. A DrSÉF Kft. kijelenti, hogy a megrendelőinek elektronikus számlát küld, a megrendelő regisztrációjakor megadott e-mail címére (kivéve a készpénzes és nem ÁFA-s számlát kérő megrendeléseket, ilyenkor a megrendelők Nyugtát kapnak). Megrendelő elfogadja a DrSÉF Kft. elektronikus számlázási gyakorlatát.
Átutaláshoz szükséges információk:
DRSÉF Kft.
Raiffeisen BANK 12010453-01668510-00100006
A megjegyzés rovatba kérjük beírni a megrendelő nevét és a vonatkozó hetet!

Ügyfeleink a nap 24 órájában bármikor módosíthatják rendeléseiket (adagok, ételféleségek és szállítási címek), a határidők betartásával. A kiegyenlítések feldolgozását folyamatosan végezzük. Előfordulhat, hogy a kifizetés és a feldolgozás közötti átmeneti időben az aktuális egyenleg még nem a megfelelő állapotot mutatja.


2. Fizetési határidők:


Amennyiben egy héten belül több szállítási címre is kéri a kiszállítást és ezeknél a készpénzes fizetési módot választotta, úgy a kifizetés az adatlapján beállított "Készpénzfizetés címe" (kipipálva) szállítási címen történik, az összes készpénzes rendelésre vonatkozóan, egyben.
A készpénzes fizetések határideje a hét első szállítási napján.
Amennyiben a megrendelő nem tudja biztosítani a készpénzes fizetés feltételeit az első szállítási napon, a megrendelő kötelessége a tartozás kiegyenlítése érdekében felvenni a kapcsolatot a DrSÉF Kft-vel. KAPCSOLAT
DrSÉF Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt ételeket nem szállítja ki addig, amíg a tartozást ki nem egyenlítették.
Megrendelő vállalja, hogy a hét első szállítási napján kifizeti a szállító munkatársunknak a hétre vonatkozó összes rendeléseinek díját (az adott hétre vonatkozó ételek ára + szállítási díjak, egy összegben).
Az átutalásos és online bankkártyás fizetések határideje legkésőbb a hét első szállítási napjáig.
Megrendelő vállalja, hogy legkésőbb az adott hét első szállítási napján megérkezik a DrSÉF Kft. számlájára az adott hétre vonatkozó összes rendelés ellenértéke (az adott hétre vonatkozó ételek ára + szállítási díjak, egy összegben).


Átutaláshoz szükséges információk:

DRSÉF Kft.
Raiffeisen BANK 12010453-01668510-00100006
A megjegyzés rovatba kérjük beírni a megrendelő nevét és a vonatkozó hetet!


3. Nemfizetés esetén:


A DrSÉF Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt ételeket nem szállítja ki addig, amíg a tartozást ki nem egyenlítették.


III. SZÁLLÍTÁS


1. Általános szállítási információk

   1. Mi a DRSÉF Kft. csak és kizárólag saját futárjainkkal szállítunk 12 éve.

   2. A szállításokat 6-13 óra között végezzük. A szállítás kezdete és vége ettől eltérhet (extrém közlekedési feltételek, technikai problémák vagy egyedi megállapodások esetében).

   3. Kiszállító kollégáink gondosan összeállított útiterv szerint végzik munkájukat. Általában elmondható, hogy a nap azonos időszakában érkeznek a megadott címekre. A megrendelőink szállítási időre vonatkozó, egyedi igényeit igyekezünk figyelembe venni, de csak akkor tudjuk teljesíteni, ha ez nem hátráltatja a többi megrendelőhöz történő, szállítási időn belüli kiszállításainkat.

   4. Az oktatási intézményekre (iskolák, óvodák, bölcsődék) külön odafigyelünk, és legkésőbb 12 óráig vállaljuk a megrendelések átadását.  A GyME-t (Gyermek menü + napi kétszeri hidegélelem iskolásoknak) és az OME-t (Ovis menü + napi kétszeri hidegélelem óvodásoknak, bölcsődéseknek) az ebédekkel együtt szállítjuk ki, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 12 óráig adjuk át a rendeléseket a kért címre. Ugyanez vonatkozik az alábbi kódjelű, napi 3-szori étkezést biztosító tobábbi ételcsoportjainkra: DOME, DME, GYMNGFE és OMNGFE. Az első rendelési napon tehát nem biztos, hogy 10 óráig megérkezik a csomag, ezért kérjük, hogy erre gondoljon! A soron következő napokon a tízórai már az előző napon kiszállítottakból biztosított! (lásd ÁSZF  X. pont)

   5. Ezen kívül van lehetőség egyedi, un. "Adott időpontra történő kiszállítás"-t kérni, ennek részleteiről az ÁSZF XI. pontjában olvashat.

   6. A szombatra vonatkozó rendeléseket előző napon, pénteken szállítjuk ki. Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.

   7. Amennyiben a megrendelő nem tudja biztosítani számunkra, hogy a rendeléseit a megadott szállítási címen személyesen veszi át a fentiekben vállalt általános szállítási szempontok szerint, úgy megrendelő köteles megszervezni, hogy munkatársaink a szállítási címen hagyhassák a rendeléseket a megrendelő által biztosított helyen. Javasoljuk a lopásbiztos és hűtő berendezéssel ellátott helyet. Ugyanakkor ezen esetekben sem tudunk semmilyen lopással, minőségi romlással kapcsolatos felelőséget vállalni a kiszállított és a megrendelő által biztosított helyen hagyott ételekért. Megrendelőink tudomásul veszik, hogy a továbbiakban semmilyen kártérítési követelési joguk nincs felénk az eltűnt, megromlott ételekkel kapcsolatban.

   8. A kiszállítás költségeit az étlapon található ételárak nem tartalmazzák, a szállítási díjak alkalmanként (naponként) kerülnek felszámolásra..
2. Szállítási díjak

   1. XV. kerületben (a térképen zölddel kiemelve) 200 Ft

   2. IV. és XIV. kerületekben (a térképen sárgával kiemelve) 300 Ft

   3. VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XVI. kerületekben (a térképen barnával kiemelve) 400 Ft

   4. I., II. (a Hűvösvölgyi út és Nagykovácsi utca kereszteződésében található MOL töltőállomásig), III., V., XI., XII., XVII., XIX. XX. kerületekben (a térképen világos kékkel kiemelve) 500 Ft

   5. XXII. kerületben és a II. kerületben a Hűvösvölgyi út és Nagykovácsi utca kereszteződésében található MOL töltőállomástól (a térképen sötét kékkel kiemelve) 600 Ft

   6. Dunakeszi, Fót, Fótliget, Göd 450 Ft

   7. Csömör, 500 Ft

   8. Budaörs*, Kistarcsa 600 Ft
* Budaörs egyes részeire vállaljuk a kiszállítást, de nem vállalunk kiszállítást Budaörs teljes közigazgatási területén. A szállítási cím pontos ismeretében, egyeztetés után adunk tájékoztatást a szállítási feltételekről.


3. Egyelőre nem tudjuk vállalni a kiszállításokat


Budapesten a XVIII., XXI., XXIII. kerületekben (a térképen fehérrel jelölve) és a többi Budapest környéki településre egyelőre alapvetően nem, illetve esetenként egyéni megállapodás szerint szállítunk.


Amennyiben ezekre a területekre szeretné kérni a kiszállítást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Elérhetőségeink: info@drsef.hu vagy telefonon: 06-30-5-91-05-05 (munka napokon 8-tól 16 óráig).