Slider kép 1

Gluténmentes, tejmentes, cukormentes, laktózmentes, tojásmentes

ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Gluténérzékeny, tejallergiás, laktózérzékeny,
tojásallergiás, biztonsan allergénmentes ételt keresőknek

 

Szállítási területek

Partnereink

A legjobbat biztosítjuk Neked:

GLUTÉNMENTES, TEJMENTES, TOJÁSMENTES ÉTELEINK MAGYARORSZÁG ELSŐ OLYAN SZAKÉRTŐI KONYHÁJÁBAN KÉSZÜLNEK, AHOL KIZÁRÓLAG GÉUTÉNMENES, TEJMENTES ÉS TOJÁSMENTES ALAPANYAGOKBÓL ÁLLÍTANAK ELŐ NEKED SPECIÁLIS ÉTELEKET. MÁSFÉLE ALAPANYAGOK BE SEM KERÜLNEK A KONYHÁBA, ÍGY A GYÁRTÁSI SZENNYEZŐDÉS 100%-BAN KIZÁRT!

 

Észrevetted az új logónkat?

 

A DrSéf alapításakor egy kedves figura került a logónkba, ami több mint egy évtizeden át volt velünk. Szerettük, és a visszajelzések alapján Ti is szerettétek. A világ azonban folyamatosan változik, ezért fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk vele mind a termékeink és szolgáltatásaink színvonalát, mind pedig a megjelenésünket illetően.

Eljöttnek láttuk hát az időt, hogy elköszönjünk a kis sapkás séfünktől, és átengedjük a terepet az újnak.  

 

Neked mit mesél az új logónk?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, így örömmel vesszük, ha megosztod velünk.

Számunkra sok mindent kifejez, és bízunk abban, hogy mindezeket az értékeket Te is látod benne:

  • A folyamatosság jegyében a színek változatlanok maradtak, így azonnal felismerheted, hogy a jól ismert DrSéf logóját látod.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy 2011. óta szállítunk Neked glutén-, tej, cukor- és tojásmentes ételeket. Hiszünk abban, hogy a kitartás nagy érték, így ezt megjelenítettük a logóban is.
  • A több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött komolyságot és határozottságot is képvisel a logónk. A karakteres megjelenés az ebből fakadó stabilitást és erőt hivatott kifejezni.
  • Az új logó határozottan képviseli azt a tiszta és garantált minőséget, amiért bátran ajánljuk ételeinket Neked és mindenki másnak, aki magas minőségű mentes ételeket szeretne magának.
  • Az általunk szállított reggelik, ebédek és vacsorák ráadásul nem csak mentesek, de finomak is, ahogy azt már tapasztalhattad. A dobozokban mindig ízletes, és kívánatos ételeket tálalunk, amik mosolyt csalnak az arcodra.

 

Hol találkozhatsz az új logónkkal?

Megtalálod természetesen weboldalunkon, így minden rendelés alkalmával láthatod.

Szembe jöhet az utcán is bármikor, hiszen a DrSéf autóinak oldalát – így már feltűnő, és jól látható formában – újra dekoráltuk.

Hamarosan találkozhatsz a logóval a kiszállított ételek csomagolásán is, hogy biztos lehess abban, hogy a jól megszokott és elvárt minőségi ebédet tartod a kezedben, amit a DrSéf szállított neked.

És természetesen minden Social Media felületünkön, hirdetéseinkben, és hírlevelünkben is büszkén használjuk arculatunk új és legfontosabb elemét, a logót.

 

Hogy született meg az új logó?

A feladattal egy olyan tervezőt bíztunk meg, aki a cég alapításától kezdve a közelünkben van, és jól ismer minket. Ő Szabó Otília, aki Dr-Design néven van jelen a világhálón.

Elég volt megfogalmaznunk az alap elképzeléseinket és elvárásainkat, ő pedig értett ebből, és lefordította a grafika nyelvére.

A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, és reméljük, hogy Ti is szeretni fogjátok új arculati elemünket! Jusson róla mindig eszetekbe, hogy a mentes ételek is finomak, és hogy a DrSéf minőségben maximálisan megbízhattok!

Ha pedig Nektek is szükségetek van új lógóra vagy arculati tervezésre, akkor keressétek fel a www.dr-design.hu oldalt, és vegyétek fel a kapcsolatot vele!
Jó szívvel ajánljuk!