Slider kép 1

Gluténmentes, tejmentes, cukormentes, laktózmentes, tojásmentes

ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Gluténérzékeny, tejallergiás, laktózérzékeny,
tojásallergiás, biztonsan allergénmentes ételt keresőknek

 

Szállítási területek

Szerzői jog

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a drsef.hu, etelallergiasoknak.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

1. A drsef.hu szolgáltatáson található tartalom a DrSéf Kft. szellemi tulajdona.

2. DrSéf Kft. fenntart minden, a drsef.hu szolgáltatás bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A drsef.hu szolgáltatáshoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

3. DrSéf Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a drsef.hu szolgáltatás egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A drsef.hu szolgáltatás tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából – külső adathordozóra mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a drsef.hu szolgáltatás így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

4. A drsef.hu szolgáltatás oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá DrSéf Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a drsef.hu szolgáltatás tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

5. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. DrSéf Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6. A drsef.hu szolgáltatásról értesüléseket átvenni csak a drsef.hu szolgáltatásra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • nem módosítja az eredeti információt,
  • a drsef.hu szolgáltatásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

7. A drsef.hu, drséf.hu, etelallergiasoknak.hu, ételallergiásoknak.hu domain nevek felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag DrSéf Kft.  előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

8. DrSéf Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.