Tudományos továbbképzésen vettünk részt, hogy a legfrissebb információkkal rendelkezzünk, így biztos lehetsz abban, hogy hiteles és szakmailag alátámasztott választ kapsz kérdéseidre tőlünk az ételallergiákkal, ételintoleranciákkal kapcsolatban.
Kérdezz bátran!
Fő témáink voltak:
Az ÉTELALLERGIA molekuláris DIAGNOSZTIKA (mogyoró allergia, földimogyoró
allergia, tejfehérje allergia, keresztallergiák a pollenekkel...) legfrissebb
lehetőségeit vettük sorra.
Az ÉTELALLERGIA GYÓGYÍTÁS legújabb fejlesztéséről láttunk reménykeltő
eredményeket: a bőrön keresztül történő ételallergén bevitel az
immunterápiában.
Az ANAFILAXIA autoinjektoros ellátási szempontjait néztük át (EPIPEN, ANAPEN
támogatással történő felírhatósági változások, rohamismétlődés kockázatainak
megelőzése, étel-, rovarcsípés okozta anafilaxiák stb).
Dr. Utassy Gábor orvosszakértő, a DRSÉF Kft. ügyvezető tulajdonosa